Premier Outlet Center, Biatorbágy

6 Vélemény
Premier Outlet Center
Budaörsi Út 4.
2051 Biatorbágy
Pest

Leírás

Mobilszámunk: 0620/449-69-39 Technikai sportruházat, síruházat, vitorlásruházat, cipő, póló, nadrág,


Idegen nyelvű leírás
Premier Outlets Centre offers full selection of leading brands for all age groups, for great prices (up to 70% less than the usual price). Outlet Centre establishes a completely new way of shopping: sells globally known brands of clothes, shoes and leisure products 30-70% cheaper than downtown. Outlet Centre offers an outstanding way of shopping.
Manufacturers and retailers of various brands operate shops and boutiques at one location selling their leftover stocks for constantly low prices - every day! Premier Outlets Centre is shaped as a shopping village, with shops connected by a covered promenade around the inner court. Visitors can see all shops upon arrival which makes much easier to find the chosen one.
Our visitors can enjoy delicious meals at Fornetti, Subway Sandwiches, Testa Rossa and Nonna Rossa pizzerias, Főzelékmánia and Asian Buffet.
Kulcsszavak:
Outlet, Outlet Üzletközpont, Kávézók, Étterem, Ruházat, Ajándék, Cipő, Szépségápolás, Játék, Könyv, Kereskedelmi, Táska, Férfi, Férfi ruházat, Lakásfelszerelés, Lábbeli, Center, Mérleg, Női Ruházat, Ungarn, Konyhafelszerelés, Parfüm, Bőráru, Márkabolt, Ventilátor, Konyhaberendezés, Sportcipő, Vitorlázás, Kávéfőző, Edények, Óra Ékszer, Outdoor, Vasaló, Elegáns, Premier, Sportos Ruházat, Síruha, Biatorbágy, Helly Hansen, Konyhai kisgép, Cinque, Home&Cook, Textil üzlet, Helly Hansen Outlet, Ruházati Üzletek, Vitorláz Ruha
Márkanevek
premier outlet
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Premier Outlet Center a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

árak

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Olyan magasak az árak, hogy gyakorlatilag elérhetetlen, röhej a köbön, 200.000ft-os kabátot leértékelnek 140.000ft-ra, felháborító és szánalmas az egész.

Eladó

több, mint 6 hónappal ezelőtt

2011.08.10.-én voltunk vásárolni a Premier Outlets Center Home&Cook-ban. Egy hölgy volt az eladó, aki lekezelő, arrogáns és a kérdéseinkre nem szívesen akart válaszolni, és amire válaszolt abból kiderült, hogy a nem is ért hozzá, egész végig a pultot támasztotta és ottan mutogatta el mi hol van. Kb. egy évvel ezelőtt amikor előzőleg vásároltunk ott, egy úr szolgált ki minket igaz akkor csak egy terméket vettünk 5x körbe ugrált minket, szinte nem is kellett kérdezni mert mindent elmondott hogy a nekünk leg megfelelőbb terméket tudjuk kiválasztani, azóta is meséltem az ismerőseimnek hogy milyen jó hely. Most nagyot csalódtam bennünk, remélem a jövőben jobban megválogatják az eladóikat.

Radosza Mihály
Outlet

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon jó ötletnek tartom, hogy már Magyarországon is van ilyen, mint külföldön. Sokszor szoktunk kijárni vásárolni év közben is, de megéri kinézni ünnepekkor is, sokszor vannak kedvezmények, így akár -70-80%-kal lehet olcsóbban vásárolni! Volt egyszer -90%-os nap is, amikor este 20:00tól-23:00ig mindent -90%-os áron lehetett megvásárolni, csak sajnos annyian voltak, hogy be sem lehetett férni egy üzletbe sem!!! De egyébként aránylag olcsóbban lehet itt vásárolni, mint egy bevásárlóközpontban! Aki teheti látogasson el egyszer ide!
## ruházat# kedvezmény# outlet
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Farkas Ády
Outlet

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A világ legjobb dolga amit kitaláltak::)Nagyon örlök hogy azokat a dolgokat amit meg lehet venni a városban azt itt 50-70%-al olcsobban meg tudom venni..Gí voltunk a convers cipővel is..20ezer helyett csak 12 volt..Ah és megérte...Rengeteg bolt egyszerre..Az outletben..Replay,nike,convers,new yorker,dm,és még sokmás..Nagyon jó hely:)
## nagy# ár# vásár# olcso# nike# legjobboutlet
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

imike0719
elérhetőség

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Többször vásároltam már az üzleteikben,mindíg segítőkész,udvarias eladókkal találkoztam.Jó a törzsvásárlói rendszerük,szezon végén nagyon jó akciók vannak!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Premier Outlet Center részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Budaörsi Utca 4
  2051  Biatorbágy
 2. Tópark U 1/A
  2045  Törökbálint
 3. Torbágy U. 1.
  2045  Törökbálint
 4. Torbágy Utca 1.
  2045  Törökbálint
 5. Kinizsi Pál Utca 29.
  2045  Törökbálint
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete