Eurogate Logisztikai Zrt, Biatorbágy

frissítve 2018. május 15.

Leírás

A Eurogate saját páneurópai irodahálózata és gondosan megválasztott partnerei segítségével határokon átívelő szolgáltatási palettát nyújt ügyfelei számára. A Eurogate sosem az uniformizált megoldásokra épített. Piaci sikerét és dinamikus növekedését az autonóm, rugalmas, helyi viszonyokat ismerő, az egyéni igényeket is kielégítő irodahálózatának köszönheti A Eurogate az elmúlt két évtizedben jelentős fejlődésen ment keresztül, kihasználva többnemzetiségű gyökereit és a változó politikai és társadalmi környezethez való alkalmazkodási képességét.


Cégleírás
A Eurogate irodahálózat tagjainak egyesített vásárlóereje előnyös alkupozíciót jelent a beszerzések során, amelynek eredményeképpen versenyképes árakat biztosítunk ügyfeleinknek. A piaci résekre specializálódott Eurogate a nemzetközi árufuvarozási piac minden résztvevőjének ideális megoldást biztosít. A Eurogate hírnevét alapvetően annak köszönheti, hogy behatolt az ismeretlen, sokszor a megszokottnál nagyobb üzleti kockázatot rejtő területekre is, ezeket felderítette és minimális kockázati szint mellett kínálta ügyfeleinek. Ezzel az üzletpolitikával a jövőben sem kívánunk szakítani.
Kulcsszavak:
Raktározás, Vámkezelés, Légi szállítmányozás, Szállítmányozás, Közúti áruszállítás, Áru, Veszélyes, Gyujto szállítmányozás, Projekt szállítmányozás
Eurogate Logisztikai Zrt a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Eurogate Logisztikai Zrt

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Verebély László Utca 2
  2051  Biatorbágy
  (23) 804 314
 2. Verebély László Utca 2
  2051  Biatorbágy
  (23) 804 321
 3. Gervay Mihály Utca 2
  2040  Budaörs
  (23) 889 737
 4. Gyár Utca 2
  2040  Budaörs
 5. Gyár Utca 2
  2040  Budaörs
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete